Sponsoreret indhold

Ejer du flere heavy-duty-maskiner i din virksomhed? Så kan du i denne artikel blive klogere på, hvorfor du bør overveje at tage kontakt til en ingeniør, der kan hjælpe dig med at designe og installere et testsystem til dine maskiner. Et system, vi skal se meget mere på nedenfor, hvor du bliver klogere på, hvorfor det er en god idé at få det etableret.

Hvad er et heavy-duty-testsystem?

De omtalte testsystemer er testsystemer, der er udviklet til heavy-duty-maskiner, som kræver jævnlige tests. Bag disse tests finder du ingeniører, der er specialiserede inden for området. Mange steder har du mulighed for at finde pakkeløsninger, som også bliver kaldt turnkey-løsninger.

En pakkeløsning er den mest ideelle at vælge, da den indeholder en række vigtige dele i en større testproces, som er nødvendig for at øge sikkerheden. Formålet er nemlig, at testen skal sikre, at maskinerne fungerer optimalt, så de ikke pludselig går i stykker eller får skader.

I stedet for blot at tro, at maskinerne fungerer, som de skal, bør du allerede i dag overveje at tage kontakt til en ingeniørvirksomhed, der kan udarbejde et optimalt testsystem, der er skræddersyet til dig og de pågældende maskiner. Fordelen er også, at en ingeniør har mange års erfaring og ikke mindst ekspertviden. En ingeniør sørger også for, at alle nødvendige løsninger bliver leveret for at opnå en komplet helhed.

På den måde kan du altså minimere alt, hvad der hedder risici, når du kontakter en kompetent ingeniør med stor erfaring og viden inden for området. Du slipper også for lang ventetid, hvis du vælger en turnkey-løsning, der gør systemet sikkert.

Vælg mellem flere testsystemer

Det er værd at vide, at der selvfølgelig findes flere forskellige testsystemer, der alle kan bruges til krævende heavy-duty-maskiner. Hvis du ikke er bekendt med de forskellige testsystemer, anbefaler vi til hver en tid, at du kontakter en ingeniørvirksomhed for nærmere information. Fordelen er som sagt, at hovedparten af ingeniørerne i en virksomhed har mange års erfaring med at integrere komplekse testsystemer, der er skræddersyet til hver enkelt branche og maskine.

Der findes blandt andet testsystemer, der kaldes for Aerospace-testing, og som er turnkey-løsninger til aerospace. Derudover findes der testsystemer til vindindustrien samt andre industrier på markedet.

Ingeniørens specialiserede viden og kompetencer gør det muligt at lave udførlige testsystemer. Dog kan der være forskel på, hvad den pågældende ingeniør har specialiseret sig i. Det kan for eksempel være vindindustrien. Derfor er det vigtigt, du undersøger markedet grundigt, inden du vælger en virksomhed. Valget afhænger af, hvilken forhandler du kontakter, samt hvilke industrielle maskiner det drejer sig om.