Seje biler er sænkede. Sådan er det bare. Du kan nemt få smækket din bil i jorden med en gevindundervogn. Det smarte ved gevindundervogn er, at det ikke ødelægger noget på bilen og at den igen kan afmonteres.

Gevindundervogn er sejt

Vil du gerne have din bil smækket helt ned, så kan du overveje at montere en gevindundervogn. En gevindundervogn ødelægger ikke noget på din bil. desuden kan den nemt afmonteres igen, hvis bilen en dag skal sælges. Desuden er en gevindundervogn nem at justere både op og ned. Skal din vogn kun være sænket i weekenden og når du skal ud og vise den frem, kan du nøjes med at sænke den de dage. Når den ikke skal være sænket, laver du det bare om igen. Besøg Billig gevindundervogn nye hjemmeside og få massere af inspiration.

Sænkede biler har altid været seje

I gamle dage var det lige så sejt, som det er i dag, at have en sænket bil. Måden man gjorde det på var at save et stykke af bilens fjedre. Det gav et fint resultat. Bilen blev sænket og så mega sej ud. det trælse var så at bilen jo teknisk set var ødelagt. Det kunne godt være svært at komme af med sådan en bil igen. Der var ikke mange købere, der syntes at det var okay at give penge for en ødelagt bil. det var heller ikke altid helt nemt at komme igennem syn, med sådan en bil.

Gevindundervogn er lovlige

Det er både lovligt og sikkerhedsmæssigt i orden at køre med gevindundervogn. En af grundene til at det er lovligt, er netop at den både kan være sænket og normal i højden. Desuden kan gevindundervognen afmonteres igen og bilen kan stå som den blev født.

Du kan syne din bil med gevindundervogn

Det er ikke noget problem at få synet sin bil med gevindundervogn. Du skal medbringe certificeringen som du får hos forhandleren. Den viser du bare i synshallen og så er alt som det skal være. Du betaler ikke ekstra, fordi din vogn kan sænkes og har gevindundervogn.

Gevindundervogn er ikke svær at montere

Det kræver naturligvis en lift, at montere en gevindundervogn. Har du adgang til en lift, er der ikke mange ben i at gøre det selv. har du ikke adgang til lift, kan du få din mekaniker til at gøre det for dig.