Er din virksomhed ved at vokse sig ud af de lokaler, den befinder sig i lige nu? Så kan vi anbefale dig at leje kontorlokaler i Aalborg til dig selv og dine medarbejdere. Lige nu er der nemlig ledig plads i den populære Black Box Business Building, der ligger godt placeret tæt på både Aalborg Centrum og motorvej E45.

Velkommen til Black Box Business Building

Black Box er beliggende på Porsvej 2 i Aalborg kun ti minutters kørsel fra midtbyen og to minutters kørsel til motorvejsafkørslen ved krydset ved den gamle mølle. Det betyder, at både medarbejdere, kunder, leverandører og lignende let kan komme til og fra jeres nye kontorer, ligesom alle parter slipper for besværet med at finde parkering.

 

www.blackbox.dk kan du se, hvilke lokaler der er ledige samt få et overblik over, hvilke andre firmaer der lige nu er en del af et af bygningens store kontorfællesskab.

Netværk, samarbejde og markedsføringsværdi

Når man vælger at leje kontorlokaler i et større kontorhotel, så er det ikke kun selve den fysiske plads, man får med i købet. Der er så mange andre sidegevinster ved at blive en del af et kontorfællesskab – og disse er svære at sætte pris på.

 

I Black Box er mere end 30 forskellige virksomheder og over 100 medarbejdere samlet under ét tag, og det betyder, at man som iværksætter og virksomhedsejer får en helt unik mulighed for at netværke og samarbejde på tværs af både brancher og fagligheder.

 

Derudover har kontorfællesskaber også den skjulte fordel, at efterhånden som man lærer de andre firmaer i bygningen at kende, og man får opbygget relationer virksomhederne imellem, så begynder kendskabet og anbefalingerne også at rulle uden for Black Box’ døre.

 

Er man for eksempel en virksomhed, der arbejder med udvikling af websites, og ved man, at der et andet sted i huset sidder et kompetent foretagende, som er specialister i content marketing, så er det pludseligt nemmere at få nye kunder i biksen og indgå samarbejder på tværs.

 

Således skal man ikke nødvendigvis bruge samme energi eller ressourcer på at markedsføre sig selv, da man i stedet kan deles om de kunder, der i forvejen bliver koblet til et andet sted i bygningen.

 

Selvfølgelig ser man sig ikke fri for at gøre en indsats, og som iværksætter ved du også allerede, at intet er givet på forhånd. Men når det er sagt, så kan dét at blive en del af et kontorfællesskab stadig være med til at booste ens egen forretning, ligesom man også selv kan være med til at skabe værdi og vækst for andre.

Og det i sig selv er en fornem form for succes.