Dette indhold er sponsoreret.

Én ting er at have styr på dit produkt, når du driver en forretning. Det siger sig selv, at det er det, man skal leve af. Men udover at have fokus på dine kernekompetencer, er der en masse andre omkringliggende elementer, du skal have styr på som arbejdsgiver.

Som arbejdsgiver har du nemlig nogle ansatte, som du ikke blot skal sørge for trives med de faglige opgaver. Der er også en masse ydre faktorer, der spiller ind i medarbejdertilfredsheden. Og faktisk har rengøringen samt rene og pæne arealer stor indflydelse hos medarbejdere.

Du tænker måske ikke over, hvor ofte og hvor grundigt der skal gøres rent. Hvis ikke hver dag så i hvert fald et par gange om ugen. Når mange mennesker kommer og går og opholder sig på kontoret i mange timer, er det helt uundgåeligt, at skidtet ikke hober sig op.

Lav andre klare alt det praktiske

Hvis du driver en virksomhed af en vis størrelse, ved du sikkert, hvor mange ting der kan tage dit fokus, som ikke har en egentlig indflydelse på det produkt, du sælger. Derfor kan du lade professionelle om alt det praktiske. Nogen, som har det som deres kernekompetence at hjælpe jer. Det kunne eksempelvis være CLEWA.dk, som udfører en bred vifte af servicer, der kan gøre dit liv som arbejdsgiver lettere.

De er specialiserede i rengøring af enhver art og tilbyder også vikartjenester som køkkenpersonale og opvaskere, hvis I står og mangler hjælp til en personalefest eller et andet stort arrangement. De kan skræddersy de fleste løsninger til dig, og deres løsninger er altid fleksible, så de kan passe lige til dine behov.

De tilbyder stort set alle former for rengøring, uanset om det er trappevask, rengøring i kontorområderne, akut rengøring eller rengøring efter en vandskade.

Faste ansatte eller vikarløsninger – valget er dit

Det kan være en bekostelig affære at have en fastansat til at klare al rengøringen og køkkentjansen til arrangementer, hvis det ikke er nogen, I har behov for specielt ofte. Derfor kan det være en god og fleksibel løsning at kende en god vikartjeneste, I hurtigt kan få fat i, når der er brug for det. CLEWA kan sende vikarer i løbet af ingen tid.

CLEWA tilbyder derfor både, at I kan give dem et kald, når I står og har brug for en vikar, eller I kan få en fast medarbejder fast tilknyttet.