Så kan du få hjælp hos Konkurshjælp Danmark, vi er en sammenslutning af advokater, juridiske rådgivere og revisore som står klar til at hjælpe dit firma ud af problemerne.

 

Er din økonomi ved at falde fra hinanden, kan du booke et gratis møde med os, eller kontakte os for rådgivning om din situation. Hos Konkurshjælp Danamrk har vi erfaring med at undgå konkurs, rekonstruktion af firmaer, at starte på en frisk med f.eks. nye investorer, eller en ny forretningsmodel. Går det ikke, hjælper vi med at afvikle dit firma, på den bedste måde for dig og hjælper med at forhandle en god deal for dig.

 

Generelt skal du se og få hjælp så hurtigt som muligt. Det vil give dig mere plads til at manøvrere imellem de muligheder vi kan rådgive og hjælpe dig med.

Konkurshjælp Danmark yder professionel hjælp

Det er aldrig rart når økonomien sejler og overblikket over indtægter samt udgifter vælter. Med os ved bordet, får du alt den juridiske og finanselle rådgivning du har behov for. 

Er dit ønske at vende hver sten for at finde en løsning, så dit firma kan fortsætte, så gør vi det. Vores vision er også at enhver mulighed skal afprøves, såfremt den er relevant, for at undgå konkurs.

 

Kontakt os ligemeget hvor i landet du har firma, vi er landsdækkende med advokat og revisorfirmaer overalt. Derfor kan du hurtigt få den hjælp med din virksomhed som du har brug for. Vores dygtige samarbejdspartnere er også gode at have med til forhandlinger om rekonstruktion, med kreditorer eller banken.

Vent ikke! – Kontakt os i dag!

Kan du se at læsset er ved at vælte, eller er du nået til grænsen for hvad du og din økonomi kan klarer? Udfyld vores formular, vær hudløs ærlig og præcis når du beskriver dine problemer. Det er kun os og den samarbejdspartner som er i nærheden af dig, der får dine informationer. Datasikkerhed går vi meget op i.

 

Jo hurtigere du erkender at der er brug for assistance fra erfarne advokater eller revisorer. Jo hurtigere får du dit firma på ret køl igen eller afviklet på en god måde. Med nye investorer kan du lave en turnaround og fortsætte dit firma med ny kapital og rammer. Det kan være en god løsning i nogle tilfælde.

 

Book et gratis møde med os, og find ud af hvordan vi kan hjælpe dig videre med din virksomhed. Om ikke andet kan du få vendt de muligheder som du har, ud fra hvad du fortæller os. Du får altid professionel rådgivning af erfarne partnere. 

Er du heldig og har indset at noget er galt i god tid, kan din løsning være enkel og nem at gå efter. Det vil således også være noget du skal bruge lidt tid på. Hvorimod at du kommer til kort, og skal igennem en større omgang før dit firma er på plads igen. Ligemeget hvilket scenarie du står i, får du alt den kvalificerede hjælp vi kan give dig.