Hvorfor har man brug for en bedemand?

Ja, hvorfor har man egentlig brug for en bedemand, når man kan arrangere begravelsen og bisættelsen selv? Så kan man jo også spare gode penge, ikke sandt?

 

For begravelser og bisættelser, som er arrangeret af bedemænd, ér typisk dyre. Således koster en begravelse eller bisættelse typisk fra 10.000 kr og opefter. Det er bestemt mange penge, så nogle folk tænker måske, at de i stedet bare kan arrangere højtideligheden selv og så spare de penge selv.

 

Det er helt rigtigt, at man selv kan tage kontakt til præsten, kirkekontoret, kirkegården og krematoriet. Det er også korrekt, at man selv kan sørge for at udfylde en dødsanmeldelse og udarbejde dødsannoncen selv. Men spørgsmålet er, om man overhovedet har lyst til dette i en emotionel svær situation, hvor man skal håndtere et dødsfald i den nærmeste familie.

 

Bedemanden kommer nemlig med specialviden om, hvordan man håndterer alle disse ting. Således ved bedemanden, hvordan man tager kontakt til kirken, og bedemanden kender alle procedurerne, så du kan spare tid og penge.

 

Bedemanden kan trække på sit netværk og kendskab til de lokale kirker og kirkegårde. Derved kan du spare dig selv for masse besvær. Samtidig kan bedemanden rådgive dig om dine forskellige muligheder i forhold til at arrangere den smukkeste og mest værdige afsked for dine kære.

 

Fordi der er mange følelser involveret omkring et dødsfald, og fordi det er en svær tid, når der har været et dødsfald i familien, vælger de fleste folk at få hjælp fra en bedemand til at håndtere alt det administrative arbejde i forbindelse med dødsfaldet.

 

Hvem er den bedste bedemandsforretning i København?

Hvis du bor i København og har brug for en bedemand, så er der heldigvis mange muligheder for at finde en god begravelsforretning.

 

Således er der for eksempel begravelsesforretningen Godafsked.dk. Der er den landsdækkende bedemandsforretning Bedrebegravelse.dk, og der findes også en bedemandsvirksomhed, der hedder Bededamerne – blandt mange andre.

 

Alle disse bedemandsvirksomheder vil som udgangspunkt kunne give dig den hjælp, som du søger. Derfor giver det ikke mening at tale om, at én bedemandsforretning er bedre end en anden.

 

Hvis du søger hjælp til en begravelse i lokalområdet, så bør du som udgangspunkt benytte dig af en lokal bedemandsservice. Hvis du er på Amager i København og har brug for en bedemand, så kan Drachmann Begravelser og Øens Bedemand hjælpe dig.

 

På Amager findes også Hansens Begravelesforretning med hjemmesiden Begravelseamager.dk. Her har bedemanden mere end 13 års erfaring indenfor bedemandsbranchen, og du vil kunne finde hjælp, uanset om du har brug for at arrangere en begravelse, eller om du har brug for hjælp til papirarbejdet i forbindelse med dødsfaldet.

 

Der er således mange muligheder for at få den hjælp, som du søger i forbindelse med et dødsfald i København.

 

 

18