Hvis du er ejer af en mindre virksomhed, er der tusinde ting, som du skal tænke på hver eneste dag. En af de vigtigste opgaver for dig som ejer er naturligvis at sikre, at din virksomhed får genereret nok salg. Lige så vigtigt som dette er dog, om dine medarbejdere og ansatte trives i deres arbejde i din virksomhed.

 

For hvis ikke dine medarbejdere har det godt på arbejdet, er der risiko for, at de kan forlade virksomheden. Derved kan du risikere at skulle ud i nye rekrutteringsforløb og ansættelser, hvilket er meget tidskrævende.

 

Så er der hele snakken, om arbejdspladsvurderinger og tilfredshedsundersøgelse. Dette er et helt kapitel for sig. Der er blandt andet ansættelsesjura og -kontrakter, der skal overholdes og gennemtænkes. Det er fuldt forståeligt, hvis du synes, at det er en stor mundfuld!

 

Derfor finder mange ejerledere af mindre virksomheder det brugbart og fordelagtigt at hyre kvalificeret HR-hjælp fra en HR-virksomhed.

 

Hjælpen til din HR-administration begynder online

Hvis du står og har brug for en HR-konsulent til at hjælpe dig med ansættelsesforholdene, potentielle afskedigelser, og hjælp til bedre at forstå ferielovgivningen, så kan du altid lave en søgning på internettet.

 

På Google kan du nemlig finde mange HR-bureauer, hvor du kan få den nødvendige hjælp!

 

Ét godt eksempel på en sådan virksomhed finder du på https://www.hrpeople.dk. Dette er et HR-firma, som er specialiseret i forholdene omkring arbejdspladsvurderingen, personalejura, personalepolitikker samt rekruttering og tilfredshedsundersøgelse på arbejdspladsen.

 

Når du får hjælp fra en HR-virksomhed, kan du være sikker på, at der kommer chekk på ansættelsesforholdene og ansættelseskontrakterne i dit firma. Det koster helt klart en del penge at hyre en ekstern HR-konsulentvirksomhed til at hjælpe dig i din virksomhed. Men for mange ejerledere vil det helt klart også være det værd.

 

Der er mange fordele ved at benytte sig af en ekstern HR-konsulent

De største fordele ved at insource en HR-konsulent er, at du i det lange løb sparer penge i din virksomhed. For tænk nu blot, hvis du ikke brugte en HR-konsulent til dit firma, og du havnede i en situation med en ubehagelig personalesag overfor en af dine ansatte.

 

Her vil din HR-konsulent kunne hjælpe dig og rådgive dig i forhold til den gældende lovgivning og overenskomst med fagforeningen. Tiden og de udgifter, som du måtte have til personalesagen, er nemlig hurtigt tjent ind igen, når du får professionel sparring med et HR-bureau.

 

Samtidig kan du være sikker på, at du sover bedre om natten, når der er taget hånd om alle ansættelsesforholdene og de kontraktuelle forhold overfor dine medarbejdere. Samtidig kan du også være sikker på, at arbejdspladsvurderingen bliver udført korrekt – og til tiden!

Så selvom det kan synes som om, at det koster mange penge i udgifter til din eksterne HR-konsulent, så er det penge, som er godt givet ud hvor langt de fleste ejerleder!