Få hjælp til at drive din virksomhed

Få hjælp til at drive din virksomhed

Mange virksomhedsejere ved ikke, hvor de kan få hjælp til at drive deres virksomhed. Der er mange forskellige steder, du kan få hjælp og rådgivning, og det kan være svært at vide, hvor du skal starte. Her er nogle tips til, hvordan du kan få hjælp til at drive din virksomhed.

Hvor kan man finde hjælp til sin virksomhed?

Der er mange forskellige steder, du kan finde hjælp til din virksomhed. Du kan starte med at kontakte din lokale erhvervsorganisation eller kommune. De kan give dig gode råd og vejledning om, hvordan du kan drive din virksomhed. Du kan også finde nyttige tips online på forskellige hjemmesider eller i bøger om emnet. Det kan være en god idé at finde nogen der kan hjælpe med alle de svære ting i virksomheden – om ikke andet så i hvert fald i begyndelsen, for hvis du er nystartet kan det hele nemt virke en smule uoverkommeligt.

Hvad kan man få hjælp til?

Du kan få hjælp til mange forskellige ting, når det kommer til at drive virksomhed. Du kan få hjælp til at finde kunder, udvikle din forretningsplan, ansætte medarbejdere, markedsføre din virksomhed osv. Det er vigtigt, at du ved, hvilke områder du ønsker hjælp til, inden du begynder at søge efter hjælp.

Søg efter hjælp på nettet

Der er mange hjemmesider, der tilbyder hjælp til virksomheder. Du kan starte med at søge efter hjælp på Google eller andre søgemaskiner. Du kan også prøve at søge på hjemmesider som virksomhedsguiden.dk eller erhvervsstyrelsen.dk.

Kontakt din kommune

Du kan også kontakte din kommune for at få hjælp til din virksomhed. De fleste kommuner har en erhvervsafdeling, hvor du kan få hjælp og vejledning. Du kan også kontakte dit lokale iværksætternetværk, hvis du er så heldig at have sådan et i nærheden. Hvis ikke, så findes der masser på nettet i form af diverse Facebook-grupper, Amino osv.

Hvad med skat og moms?

Det er vigtigt at have struktur på sin virksomhed, så man kan få overblik over økonomien. Der skal også bogføres og afregnes moms flere gange om året, ligesom der skal laves årsregnskab. Du kan kontakte din revisor eller din bogholder for at få hjælp til at få styr på disse ting.

Overvej om der er behov for finansiering til drive virksomheden

Du kan søge efter midler til virksomheden på internettet. Der er mange steder, du kan søge efter midler, og igen er det en idé at starte ud med at høre hos din egen kommune eller hos din lokale erhvervsorganisation. Du kan også kontakte din bank eller andre finansieringsinstitutter for at få hjælp til at finde midler til virksomheden.

Der er mange overvejelser som ny virksomhed – eller for den mere erfarne virksomhed, der møder nye udfordringer. Så vær ikke bange for at opsøge hjælp til de problemer du måtte have.