I en tid hvor efterspørgslen på erhvervsejendomme stiger, og udbredelsen af e-handlen i Danmark er på sit største, er det som erhvervsdrivende og iværksætter nødvendigt at rådføre sig hos specialister, når der skal opkøbes eller udstykkes en ny erhvervsejendom.

Som en af de største og mest erfarne erhvervsmæglere i verden tilbyder CBRE rådgivning om lager- og logistikejendomme i både ind- og udland. Og deres succes er umiskendelig.

CBRE står nemlig bag 25% af af alle industrielle handler på industrimarkedet i Europa, og de har lige nu øjnene rettet mod den store efterspørgsel, der pt er på lagerlejemål til alt fra industri og produktion til e-handel i Danmark.

Uovertruffen indsigt og rådgivning om ejendomsmarkedet i København og Århus

Søger du og din virksomhed en anerkendt erhvervsmægler i København og Århus, så er CBRE med sikkerhed det rette valg. Med en unik markedsindsigt og ressourcerne i orden, bringer CBRE dig og din virksomhed direkte ind på landkortet.

 

Det uhørt høje, faglige niveau er forankret i mere end 100 års erfaring, og i takt med at nye tendenser springer frem, og markedet udvikler sig, holder CBRE sig allertættest på ilden. Dette bevirker, at den rådgivning, man som erhvervsdrivende modtager, er uovertruffen i kvalitet, og at forudsætningerne for ens projekt maksimeres.

 

Som erhvervsdrivende er både Århus og København særdeles attraktive byer, hvor hele industrier stadig er i rivende udvikling. Byerne er som bekendt de to største i landet, og med en veletableret infrastruktur danner både København og Århus rammerne om attraktive lokationer.

Lige så globale, som lokale

Det er ikke kun den exceptionelle, lokale markedsindsigt og de mange års erfaring CBRE bringer til bordet. Som verdens førende erhvervsejendomsrådgiver, har CBRE nemlig over 480 kontorer fordelt i mere end 100 forskellige lande rundt om i verden.

 

CBRE henvender sig til alt fra internationale koncerner til små, local businesses. Gennem tæt sparring og dialog hjælper de virksomheder frem i byerne, i landet og i verden, og skubber lager- og logistikvirksomheder i en retning af vækst.

 

Og stjernestøvet lægger sig ikke her. For som virksomhed værner CBRE nemlig også internt om en række grundlæggende menneskelige værdier, der er med til at gøre dem til den attraktive koncern og samarbejdspartner, de er i dag.

 

I 2021 kan CBRE bl.a. bryste sig ved for tredje år i træk at være udnævnt til Most Admired Real Estate Company, og på den sociale front udmærker de sig som det bedste sted at arbejde for LGTBQIA-ligestilling, med en perfekt score for ottende år i træk på Coporate Equality Index.

 

Med andre ord er der tale om en virksomhed, der har forstået, hvad der skal til for at opnå succes både internt og for sine kunder. Så tøv ikke med at kontakte en af deres erhvervsmæglere i dag, og lad dig rådgive om de bedste erhvervsmuligheder for dig og din virksomhed.