Når man som virksomhed for eksempel arbejder med udlejning af biler, transport eller anden form for service, hvor man har et stort antal medarbejdere der kører ud til kunderne, kan det være svært at holde overblik over sine enheder eller medarbejdere. I disse tilfælde kan man med fordel benytte sig af GPS.

 

For en virksomhed er det essentielt at være rentabel for at kunne fortsætte som en succesfuld virksomhed, og hvis der går ressourcer tabt hvor det kunne være undgået, kan det kun være en fordel at forebygge de tab. Forskellige virksomheder kan drage fordel af at benytte sig af FindMyGPS, som kan være en stor fordel i mange instanser.

 

Transport og distribution

Når man arbejder med at fragte gods som transportvirksomhed, ved man hvor vigtigt det er at holde styr på sine enheder. Mister man blot nogle pakker, kan det stille virksomheden i dårligt lys og kan bringe forholdet til kunden i fare. Her er det en stor fordel at bruge GPS’ere, som kan hjælpe med at overvåge enheder. Den kan også hjælpe med at forbedre kørselsmønstre og derved planlægge bedre ruter, som kommer jer og kunden til gavn.

 

Flådeejere

Som flådeejer der har en lang række kørende biler, kan det være svært at holde overblik over hele flåden. Med GPS’ere kan I nemmere styre tingene digitalt, følge op på køretøjerne og sørge for at bilerne bliver serviceret når de har behov for det. Med bedre kommunikation, tjeklister og en digital kørebog, sparer man både tid og penge.

 

Landbrug

Er man i landbrugsindustrien, ejer man en del store maskiner, som kan være tilbøjelige til at blive stjålet. Så både for at forhindre tyveri og bedre lokalisere redskaber og større maskiner, kan en GPS hjælpe med at forhindre uheldige situationer. Den kan nemt blive installeret på en maskine og flyttes til en anden, hvis den første maskine kun bruges midlertidigt.

 

Entreprenører

Som entreprenør i byggebranchen, har man – ligesom de ovenstående typer virksomheder – mange maskiner og redskaber som skal overvåges og holdes styr på. Udover at GPS’en kan hjælpe med at lokalisere et køretøj efter tyveri, kan den også hjælpe dig med bedre at se hvordan køretøjet/redskabet bliver brugt. På den måde kan man optimere tidsforbrug, brændstofforbrug og planlægge redskabernes vedligehold.

 

Hvis man genkender lignende problemstillinger med tyveri eller tab af køretøj og mangler bedre løsninger, som kommer både virksomheden og kunden til gode, kan FindMyGPS være løsningen.