At få jeres biler dekoreret med jeres logo og i jeres farver gør noget helt specielt. Det er et fantastisk blikfang i gadebilledet, og en god form for synlighed. Du kan ganske enkelt få flere kunder ved at få lavet en god bildekoration.

Bildekoration giver noget specielt

At få udført bilidekoration på jeres virksomheds biler er en god måde at få synlighed i dagligdagen. Det er en løsning, der passer til mange forskellige slags firmaer. Det giver god synlighed og god eksponering, hvis jeres biler bevæger sig meget rundt i gadebilledet. Men det er selvfølgelig en løsning, der passer bedst til firmaer og virksomheder, der sælger let tilgængelige varer, hvor man hurtigt kan skifte leverandør. Men bildekoration er også bare en god branding specielt for en virksomhed, der har et speciel look eller som passer godt til at begå sig i gadebilledet.

Enorm erfaring

Hos Demin Skilte har de udført rigtig mange bildekorationer, og har derfor en rigtig stor rutine på området. De har blandt andet arbejdet med cykelsporten, hvor det er en udbredt ting, at få udført, men kan derfor let hjælpe med at finde den rette løsning, der kan skabe opmærksomhed på vejene og give en synlighed, der kan gøre en forskel for jeres virksomhed.

Lækkert layout

Hos Demin skilte kan de hjælpe jer med at få lavet et super lækkert design, selvfølgelig med udgangspunkt i kundens ønske, af jeres biler. Demin laver gerne layout færdigt inden det skal godkendes hos jer. Og de har stor rutine i at lav det så det passer til den pågældende bil, og ved hvilke faldgrupper der findes.

Kan udføres alle steder

Bildekorationer kan de hos Demin udføre alle steder. Både på deres eget værksted i Køge, men også direkte hos autoforhandleren eller måske direkte ude hos jer, altså hos kunden. Så det behøver ikke været svært at få den ekstra synlighed som kan give jer ekstra kunder.

Holdbarhed

Når du får lavet bildekoration er det selvfølgelig vigtigt, at det bliver lavet i en kvalitet, der giver rigtig lang holdbarhed. Hos Demin benytter de kun kvalitetsmaterialer, hvor I er sikret, at der bliver tale om et stykke arbejde med rigtig lang holdbarhed.

Kørende visitkort

Helt kort kan du beskrive det at få lavet bildekoration som at få lavet et kørende visitkort. Altså en synlighed med kontaktinformation som rammer direkte til jeres målgruppe ude i gadebilledet. Det kan kun give ekstra interesse, så skal I blot være klar til at tage imod de nye kunder.