At leje sig ind i et kontorfællesskab kan være en stor beslutning. Det kan være i denne proces, at en virksomhed for alvor rykker sig fra privaten til at få behov for et kontor, hvor man kan arbejde. Der findes også mange succesfulde iværksættere og større virksomheder, som startede i små kår med en billig kontorplads i et kontorhotel, men som er vokset ud af et kontorfællesskab.

Et kontorfællesskab er for dig, som søger noget socialt og udviklingsmuligheder. For mange iværksættere kan man føle sig en smule alene, og derfor er det sundt for mange, at have en dagligdag i et socialt miljø, hvor man kan spare og samarbejde med ligesindede iværksættere og virksomhedsejere. Selvom man måske ikke møder nogen fra egen branche, så kan man alligevel få nogle spændende snakke, og netværke på kryds og tværs med lejere.

Dertil er det også en god ting at skille privathjemmet og arbejdet fra hinanden. Nogle mener, at det giver bedre koncentration at kunne tage på arbejde et andet sted end i sit hjem, da man ikke blive påvirket og lokket af de ting, man normalt også laver når man holder fri fra sit arbejde. Oven på en pandemi, hvor hjemmearbejdspladser er blevet populære, er der heller ikke noget til hinder for, at man kan kombinere hjemmearbejdsdage med arbejdsdage på kontoret.

Man kan gå glip af en masse samarbejdsmuligheder og netværksarrangementer, hvis man ikke er lejer i et kontorfællesskab. Det er i sig selv nogle gode grunde til, at man bør overveje at være i et kontorfællesskab med sin virksomhed.

Overvejelser før valg af kontorlokaler

Under overvejelsesvurderingen omkring valg af kontorfællesskab kan du have følgende spørgsmål i mente:

  • Skal lokationen være tæt på indkøbsmuligheder?
  • Skal kontorfællesskabet ligge centralt eller tæt på motovej?
  • Foretrækker du dine kontorlokaler i naturomgivelser eller byomgivelser?

Det er sjældent, at kontorfællesskaber kan leve op til alle dine krav, men foretræk at find dine kernekrav til kontorlokaler, og udvid herefter din horisont.

Hvis du er mest til at sidde i et lukket kontorlokale og ikke har behov for socialisering, så kan et kontorhotel være en mulighed for dig og din virksomhed.

Hvis du derimod er til sociale sammenkomster, erhvervsnetværk, fredagsbar, gode snakke over en kop kaffe og sparringsmuligheder, så er vores kontorfællesskab Central Business i Slagelse måske det rette sted for dig og din virksomhed.

Kontorfællesskabet Central Business har ledige pladser

Hvis du er interesseret i et moderne kontorhotel på Vestsjælland bør du komme forbi og se kontorfællesskabet Central Business. Du kan få en gratis rundvisning og få en snak om dine behov og muligheder. På fremvisningen kan du bl.a. se de moderne mødebokse og Central Café der danner rammer for sociale aktiviteter, fredagsbarer og frokoster.