Du vil starte en ny virksomhed? Fantastisk, det er altid godt når nogen vil forfølge deres drømme. Du har nok meget stress på og tænker over alle de ting der skal gøres som for eksempel IT-sikkerhed. Det kan være at du har en ide, men du ikke ved hvordan du går i gang. Det kan også være du har rigtig mange spørgsmål til virksomhedsformen heldigvis kan du få god og kompetent hjælp hos https://ehhs.dk/ydelser-sparring-ivaerksaetter.

EHHS.dk står for erhvervshus hovedstaden. De har mere end 40 specialister der kan hjælpe dig med at give dig et overblik over din virksomhed uanset størrelse, branche og behov.

Få hjælp online

EHHS.dk har også en hel guide der kan hjælpe dig igennem iværksætteri og startups. Guiden kan både bruges til dig som er helt nye iværksættere, og for dig som er godt i gang, som måske har tidligere erfaring eller bare nået lidt længere i processen. Inde på EHHS.dk er der selvfølgelig også mange andre ting som kan hjælpe dig og din virksomhed. Der er f.eks. et helt afsnit om ledelse og strategi et helt om internationalisering, digitalisering, innovation, salg og markedsføring, økonomi, bæredygtighed, vidensamarbejder og andre hjælpende afsnit. Du kan også læse deres overbliks artikler og gode råd.

Få IT-support

IT-løsningen kan hjælpe dig med mange ting. For eksempel IT support, computer reparation, it-leverandør, backup-Løsninger og IT-sikkerhed. De kan dog også hjælpe dig med mere kompliceret ting som office 365. Klik her for at få hjælp og oplev de mange fordele. De tilbyder f.eks. løsning garanti vil være med at sige det kun skal betale dem hvis de har løst opgaven tilfredsstillende uanset hvor stor opgaven er. De har også fået rigtig gode anmeldelser faktisk er det helt op på 4,8 Ud af 5 stjerner.

 

Held og lykke med din virksomhed!