Som firmaejer er det ofte nødvendigt at give firmatelefoner væk til ens arbejdere. Og i så fald er det også værd at overveje, hvordan man nemt kan give firmatelefonen længere tid. På den måde kan du nemlig få meget færre udgifter, fordi du ikke hele tiden skal erstatte de gamle.

Læs med her og få nogle gode ideer til, hvordan du kan forlænge levetiden på firmatelefonerne.

Benyt mobilcovers

Det er først og fremmest meget vigtigt at sørge for, at man har nogle gode mobilcovers, som passer til disse firmatelefoner. Vi kan alle komme til at tabe en mobil eller gøre andre dumme ting ved den. Men der kan ikke ske nær så meget med firmatelefonen, hvis man lige sørger for at have et godt mobilcover til den.

https://panzerscreen.dk/produkt-kategori/mobilcovers/ kan du for eksempel finde frem til en række flotte covers samt et cover magnet, hvis du gerne vil have sådan en. Der er rigtig mange covers at vælge imellem. Og du kan lige så godt vælge at tage nogle mere simple designs, da flere folk vil være tilbøjelige til at benytte sig af dem.

Derudover koster mobilcovers generelt heller ikke så meget – især hvis du køber dem på nettet. På den måde er det altså en meget lille investering du skal gøre for at sikre dig at firmatelefonerne holder i lang tid fremover.

Du kan endda lave en smule reklame ud af det, hvis du lige designer mobilcoversene selv. Du kan for eksempel vælge at sætte et mobilcovers på firmatelefonen, hvor dit logo også er på. På den måde er det gratis reklame, som dine arbejder laver for dig, hver gang de bruger firmatelefonerne.

Panserglas skal du også købe

Panserglas er jo også noget, som du skal anskaffe. Langt størstedelen af mobiltelefoner, som der bliver benyttet i dag, er trods alt en stor skærm. Det vil også sige, at de dermed bliver en del mere skrøbelige.

En skærm kan hurtigt gå i stykker, hvis man ender med at tabe den forkert ned på jorden. Men så længe den har panserglas på, så er den meget godt beskyttet. Hvis den både har et mobilcover og et panserglas, så er det begrænset hvad der kan ske med den.

Der er rigtig mange gode panserglas derude og er er nogle mærker, som fremstiller panserglas, der kan holde til rigtig meget. Der er for eksempel nogle panserglas, hvor man kan tabe en hammer ned over mobilen uden at der sker noget med selve mobilen. Det er netop sådan nogle, som du skal have fat i!

Køb robuste modeller

Til sidst handler det også om at købe nogle rigtigt robuste modeller af mobiler til at starte med, når man skal give dem væk som firmatelefoner. Der er trods alt meget stor forskel på de modeller, som man kan købe derude. Der er altså nogle modeller, som er skabt til at holde i meget længere tid.

Det er derfor en god ide at undersøge alle disse ting nøje, før du køber en række af mobiltelefoner hjem i et bestemt mærke et bestemt eller model. Du kan blandt andet tage et kig på nogle bedst i test artikler for at finde ud af, at eksperterne har at sige. Her kan du hurtigt danne dig indblik i, hvilke modeller er rigtig gode for tiden.