Bruger du meget tid på din virksomhed, og er du dårlig til at lægge arbejdet fra dig, når du ellers burde. Det er vigtigt at holde nogle pauser og holde fri indimellem, så du ikke kører dig selv helt ned. Sørger du for at slippe tøjlerne indimellem, kan dette faktisk være med til at styrke dig i dit arbejde med virksomheden, når du faktisk arbejder. Læg arbejdet fra dig og sørg for at koble fra med vennerne, så du får mulighed for at tænke på noget andet indimellem.

Lav noget hyggeligt med hinanden

Er dig og vennerne vilde med at ryge vandpibe i ny og næ, så er det måske det, I skal gøre indimellem, så du kan søge for at koble fra og få en pause fra arbejdet og de lange dage foran computeren. Find jeres bedste hookah frem og hyg jer i hinanden selskab. Med en vandpibe i centrum kan i nemt få snakket om alt det, I skal, og der er gode muligheder for at få vendt verdenssituationen med hinanden. Sørg for at I har alt det, I skal bruge for at få gang i vandpiben og sørge ligeledes for, at I har nok af jeres yndlings Social Smoke vandpibetobak med den smag, I allerbedst kan lide.

Gør det til en tradition

Man kan hurtigt få lavet en aftale, der er hyggelig. Men bliver det til noget igen? Det bliver hurtigt hverdag, og alle har hver deres forpligtelser at se til. Hvorfor ikke bare sørge for at få lavet jeres vandpibeaftale til en tradition, så I ved, I får hinanden at se igen på et allerede aftalt tidspunkt. Det skal jo ikke nødvendigvis være vandpiben, I hiver frem hver gang. Det kan ligeså vel være noget helt andet, I laver, så længe I har en aftale, og at du sørger for at holde fri fra det tidskrævende arbejde.