Der var de gode gamle dage, hvor film blev vist på flow-tv, eller på de VHS-bånd man kunne leje fra Blockbuster. Der var det nemt og enkelt at finde en film, for det handlede bare om, hvad der blev vist i tv, eller hvilket VHS-bånd der lige var ledigt i Blockbuster.

I dag derimod, er streaming tjenester en ren jungle at finde rundt i, og de fleste har unødvendigt mange forskellige på samme tid, fordi de ikke kan overskue at opsige dem. Men det er der heldigvis råd for. Her i artiklen giver vi dig et par fif til, hvordan du kan holde hovedet koldt og finde de streaming tjenester du egentlig har brug for.

Pakkeløsninger

Noget af det smarteste du kan gøre, er at lede efter pakkeløsninger. Der findes adskillige sider som tilbyder flere streaming tjenester i en, eller som viser mange af de serier eller film, som du ellers skal besøge tre-fire forskellige tjenester for at finde.

Som en ny spiller på markedet, særligt for de sportsinteresserede, findes nu Allente TV kanaler Her er Canal Digital og Viasat slået sammen til én tjeneste, hvor der er rigeligt at vælge imellem. Her er altså en af de smarte pakkeløsninger, hvor du slipper for at betale for to forskellige tjenester, men kan samle dem lidt.

Planlæg dine film og serier

Det er ikke altid nødvendigt at have alle streaming tjenester på én gang. Hvis du er ubeslutsom og padler lidt rundt mellem flere serier, er det selvfølgelig problematisk at begynde at opsige nogle tjenesterne. Men ikke desto mindre kan du spare en hel del, hvis du tænker over hvilke af tjenesterne du måske kan sætte på pause i en periode.

Ofte, hvis man finder en rigtig god serie, vil man bare gerne binge den i løbet af et par dage, og det er dette du skal udnytte. Når din yndlingsserie udkommer, så sørg for at vente til alle afsnit er ude, og så køb adgang til streamingtjenesten og behold den en enkelt måned, mens du får set alle afsnittene. Derefter kan du hoppe videre til næste streamingtjeneste og gentage succesen.

Noget, som mange i øvrigt også glemmer er, at du stadig har adgang efter opsigelsen af en tjeneste, indtil din abonnementsperiode udløber. Derfor kan du sagtens opsige dine streamingtjenester i god tid, og så bare nyde de sidste par dages adgang til fulde.