For mange virksomheder er events blevet til en vigtig del af deres markedsføringsmix – og med god grund. I modsætning til mange andre former og typer for markedsføring, så er events på mange måder et mere inklusivt værktøj eller redskab.

En stemning og business sætter

Hvis dit event afvikles ordentligt og efter hensigten, kan det være med til at skabe stærke associationer med dit brand. Dette skyldes, at deltagerne får flere af deres sanser stimuleret, når de deltager. For eksempel, kan det være, at I har nogle gode og underholdende oplægsholdere der engagerer jeres publikum.

Men ikke alle events er lige, når det kommer til kvalitet og udførsel. Vil du i gang med at lave events og samtidig sikre dig, at de kan levere de ønskede resultater, kan det være en god ide, at du henter hjælp hos et professionelt eventbureau.

Hvorfor hjælp fra eventbureau?

Er du grøn til at planlægge og afvikle events, kan det bedste være, at du henter hjælp, vejledning og ikke mindst erfaring fra en mere erfaren samarbejdspartner. At arbejde sammen med et bureau kan have mange fordele for din virksomhed – og ikke mindst for jeres event.

Nogle af de fordele, som du kan drage nytte af er:

  • Bedre og mere sømløs planlægning
  • Adgang til et leverandør netværk
  • Bedre afvikling
  • Eventet afholdes indenfor budgettet

Ovenstående er blot nogle af de ting, som du oftest kan opleve, når du henter hjælp fra et eventbureau. En anden betydelig ting er, at du kan hente nødvendig erfaring og viden igennem hele dit event.

Ikke et job for alle og enhver

Afholdelse af events kan være noget af det mest stressende, da der kan ske mange usete hændelser, når du mindst venter det. Ligeledes kan du have mange ting, som du skal holde styr på og overblik over, hvis du vil opretholde en vis standard og kvalitet.

At lave fejl kan hurtigt få konsekvenser for dit event. Er der betydelige fejl i dit event såsom manglende sanitære faciliteter, uorden og kaos vil det give et dårligt førstehåndsindtryk af både din begivenhed, men også virksomhed.

Dette kan yderligere resultere i, at du får dårlige anmeldelser og betydelige større økonomiske omkostninger, som kan sætte en stopper for væksteventyret og ændre bundlinjens farve fra grøn til rød.

Hvor kan jeg finde et professionelt bureau til at hjælpe mig?

Er du og dit team blevet enige om, at risikoerne er for store, da I mangler erfaring og derved har brug for hjælp fra et professionelt eventbureau? I redaktionen kan vi varmt anbefale; Copenhagen Event Company, da de er et eventbureau med over 15 års erfaring i branchen.

De har hertil erfaring med at planlægge og afvikle events helt fra de små til de helt store på flere tusinde.