En Revisor i København kan man finde mange af, fordi der er mange virksomheder, der drives i København, og hvor end virksomhederne går, så følger revisorer med. Dette er fordi man i København er underlagt de danske myndigheders regler om momsindberetning og skatteregler. Disse skatteregler betyder også at man skal bogføre, for at kunne give staten et ordentligt bevis på, at man har fulgt skattereglerne. Skattereglerne i Danmark og dermed København betyder for en Revisor i København, at de er under bedre forhold end en revisor i udlandet. Det er der flere grunde til.

 

Den første årsag til dette er at revisorer i Danmark jo som sagt skal følge de danske  myndigheders skattelovgivning. Det der gør den danske myndigheds skattelovgivning til en fordel for revisorer i København er, at de danske regler er meget komplekse. Dette betyder at der ikke er så mange virksomheder, der vælger at drive skatteopgørelserne selv, f.eks. ved hjælp af en af de mange bogførings software, der er tilgængelige. I stedet så vælger de at få fat på en revisor, for at være sikker på ikke at lave nogle fejl, og dermed snyde regeringen for en masse penge. Straffene er i Danmark også rigtig høje, og derfor er der et stort potentiale at hente, hvis man er revisor, og man bor i København. Du kan finde en af de mange revisorer i København her revisor københavn.

 

Regnskab for virksomheder

Regnskab er en af hovedopgaverne for revisorer. Debet og kredit, og momsindberetning er en af de mange opgaver en revisorer sidder med, og fælles for alle disse hovedopgaver er regnskab. En revisorer opgøre regnskaber for virksomheder. Når en virksomhed driver deres virksomhed, så vil der være penge der går ud, og penge der går ind i kassen. Dette kaldes et cash flow, og revisorer hjælper virksomheder med f.eks. at have flere likvide midler. Dette er en vigtig opgave for revisorer inden for regnskab, for jo flere likvide penge en virksomhed har, jo bedre ses den af omverdenen. Det er ikke en tilfældighed, at det ses sådan af omverdenen, fordi med et bedre cash flow, så har virksomheden også en bedre købekraft, ud over at virksomheden er bedre stillet, hvis der skulle opstå en dårlig situation. Det er dårligt for virksomheder at have penge udestående helt generelt, og et regnskab kan hjælpe med at finde ind til hovedårsagerne for dette, og dette regnskabsanalyse arbejde kan revisorer lave for en, hvis man ønsker dette. Der er mange revisorer, der kan hjælpe en med sit regnskab, og det er forskelligt hvordan de gør det. Fælles er hvad man bliver præsenteret med, men den visuelle præsentation, og process arbejdet er alt sammen noget, der er oppe til den enkelte revisorer, og dermed varierer revisor arbejderens arbejde meget, når man kigger på et årsregnskab.