Står du eller din virksomhed og har brug for at sende pakker eller vigtige papirer ud til levering samme dag et hvilket som helst sted i Nordjylland? Så er det nu, I bør tage kontakt til en erfaren kurér i Aalborg.

Sådan fungerer kurérkørsel

Når du kontakter en kurér til levering af pakker samme dag, står kuréren klar til at tage imod din forsendelse i løbet af 60 minutter, fra du kontakter firmaet. Det er altså en særdeles effektiv og ikke mindst attraktiv fragtløsning – især når der er tale om pakker, kontrakter, reservedele eller lignende, der haster at få ud.

 

Efter forsendelsen er overdraget til kuréren, sørger denne for, at din pakke bliver leveret direkte og personligt på modtageradressen. Alle forsendelser behandles med respekt og påpasselighed, og man kan som virksomhed føle sig tryg ved at overlade selv de vigtigste dokumenter til kuréren.

Enormt område kendskab

Det er ikke kun i Aalborg kommune, du som virksomhed kan hyre en kurér. Servicen hos Mini Express dækker hele Nordjylland – ja faktisk dækker det hele Danmark og EU.

 

Med mange år i branchen har Mini Express et indgående kendskab til alle nordjyske byer – store som små. Det vil sige, at uanset om din virksomhed ligger i Brovst, og din forsendelse skal til Ålbæk, eller om du har en pakke, der skal med ekspreslevering fra Aalborg til København, så klarer kuréren det for dig.

Hjælp når det haster – og når det ikke gør

Selvom kurérkørsel er en attraktiv måde at få ekspresleveret sine pakker og papirer, er det naturligvis ikke kun, når det brænder på, at man kan få gavn af kurérens services. En kurér kan selvfølgelig altid bestilles på forhånd, hvis man har planlagte leverancer i kalenderen.

 

Det samme gælder, hvis der er tale om tale om større forsendelser, der skal krydse forskellige landegrænser. Her er det en særligt god idé at booke kurérkørsel på forhånd, så man er sikker på, at forsendelsen kan nå modtageren i tide.

 

Det er desuden også muligt at indgå en fast distributionsaftale, således at den generelle eksport varetages af Mini Express. Ingen afstand eller opgave er for stor, så ligemeget om der er tale om kontrakter og dokumenter, store ladninger eller tonstungt gods – eller en blanding af det hele – er det muligt at indgå et samarbejde med Mini Express.

 

Deres services tilbydes over og på tværs af hele landet – fra Jylland, Fyn og Sjælland, samt alle byer derimellem.