Få styr på det afgørende i iværksætteri

Mange er i stand til at få en god idé, men det er afgørende at idéen er solid; altafgørende. For at få den virkelig solide idé er det nødvendigt at være oppe på dupperne. Det kan du hurtigt blive, hvis du sørger for at få en rigtig god søvn hver nat.

Du kan med fordel gå ind på denne hjemmeside og finde dig en god allergivenlig dyne, som også er en temperaturregulerende dyne, for det vil gøre underværker for din søvn. Får du dig også en økologisk dyne kan du sove med en rigtig god og grøn samvittighed.

Når du har etableret et godt søvnmønster kan du gå ud og få dig de gode idéer om dagen, for en sund og stabil person er også bedre i stand til at se verden på en ny måde og opdage nye mønstre, hvilket er det man skal, når man skal opfinde og iværksætte nye projekter og ikke mindst, realisere dem.

Den gode forretning

Alt, hvad man har brug for er at have en solid idé. Så kan man starte. Den gode idé kan nemlig resultere i den gode forretning. For at skabe den gode forretning er det naturligvis nødvendigt at have næse for den gode forretning. Det er ikke en evne man behøver at være født med, for det er noget man kan få via erfaring enten det er i arbejdslivet eller i privaten eller begge dele.

Et rigtigt godt sted at opøve erfaring er også via litteraturen og medierne. Læser man avis regelmæssigt lærer man utroligt meget om samfundet og får mulighed for at se på samfundet med nye briller ude i sit arbejdsliv, fordi man netop kender til mange forskellige facetter af livet og samfundet generelt.

Gode råd til at komme godt i gang

  • Få en god idé og sørg for at sparre med nogle gode og indsigtsfulde sparringspartnere, der ikke er bange for at komme med konstruktiv kritik, så du kan forbedre din idé yderligere, før du sætter den i spil
  • Skriv nogle noter ned undervejs og gør det i et fysisk noteshæfte. De rigtig gode idéer kan have rigtig godt af at have et analogt liv, før man begynder at notere idéerne ned digitalt.
  • Når du har sparret med nogle gode kolleger og sparringspartnere, så sørg for at give dig selv tid til at lade dine projekter ligge lidt. Sov på det, for måske kan idéerne fremstå endnu klarere dagen efter. På denne måde ender du med den mest gennembagte idé.
  • Så kommer tiden til at realisere idéen. Her er det med at sætte alle sejl til, for nu har du ladet idéen få de allerbedste startbetingelser. Det er bare med at mønstre al den selvtillid, du fortjener at have, for du har fået en rigtig god idé, som har brug for at få et liv ude i verden. Held og lykke med det gode projekt!