Du har sikkert hørt om begrebet digital transformation, men har muligvis også tænkt, at det ikke lige var noget for din virksomhed. Måske fordi det er en mindre virksomhed, måske fordi du ikke har haft overskuddet eller fokus til det, når der er så mange andre ting i ens dagligdag som skal klares.

Men faktisk er digital transformation en vigtig ting for alle virksomheder. Nok mest de store, men absolut også mindre virksomheder som enten står overfor en vækst rejse eller som skal til at skalere, enten ved at have flere produkter på hylden, indtræde i nye markeder eller noget helt tredje.

 

Tænk smart og kom nemmere i mål med dine mål

 

Digital transformation handler i bund og grund om at gentænke hele sin forretning og se hvor man kan gøre tingene mere effektivt. I en verden med AI, chatrobotter, robotter generelt og en verden med mange smarte online løsninger, så kan det være svært at overskue hvor man præcist skal starte. Derfor skal der tænkes smart, så man både får det største udbytte ud af sin investering og samtidig laver den smarteste investering til at starte med.

Uanset om det handler om at gentænke sine produkter og f.eks. gøre nogle af dem digitale, få robotter til at gøre det hårde arbejde i produktionen, få noget AI software til at arbejde på processerne og risikovurderingen eller noget helt andet, så er digital transformation noget alle virksomheder på et tidspunkt skal tage stilling til, bestemt hvis de stadig gerne vil være relevante i en verden der aldrig har været så globaliseret som nu og hvor ens konkurrenter ikke kun er lokalt, men er internationalt og hvor en bedre service kun er få klik væk.

 

Få professionel hjælp til at komme i mål

Det kan være en svær opgave at komme ordentligt i mål og finde ud af hvad der præcist kan gøres smartere. Bestemt når det måske ikke lige er en spidskompetencer og fordi man i forvejen har så mange andre opgaver som skal klares.

Derfor kan det være en god idé at allierer sig med en som faktisk har gjort det mange gange før, og som ved hvor man præcist skal kigge hen, så man kan opnå det absolut største udbytte. For som virksomhed så vil man gerne have det største udbytte af sine investeringerne og derfor er det vigtigt at få styr på denne proces i første omgang. Hos DiTra – Digital Transformation, hjælper Bjarne Schøn, som er digital transformations ekspert dagligt store virksomheder med denne rejse. Han har de helt rette evner og kompetencer til at kunne fortælle og pin pointe hvor man præcist bør sætte ind og hvor robotter og AI kan gøre en stor forskel for ens virksomhed.