Dette indhold er sponsoreret.

Vi kender alle sammen de dage. Dem, som kommer efter en nat med kun sporadisk søvn, ukomfortable stillinger og konstante, knirkende lyde fra den seng, du har ligget i.

Det er bestemt ikke holdbart, og den version af dig selv, som du må sende ud dagen derpå, er langt fra den, der kan yde sit optimale på arbejdspladsen eller være overskudsagtig, når børnene er hentet om eftermiddagen.

Pointen er, at du selvfølgelig skal have dig en ordentlig nattesøvn. Det fortjener du, og det fortjener dine medmennesker. En forudsætning herfor er naturligvis en ordentlig seng, der passer til din krop og dens sovestillinger. Endeligt skal kvaliteten selvfølgelig være i orden, så du ikke bare midlertidigt har en seng, du er glad for, men en seng, du kan nyde godt af i flere årtier.

Vælg en seng fra en producent, der har styr på sit håndværk

Når det kommer til valget af seng, bør du have et øje på, hvilken producent der står bag den enkelte seng. Der selvfølgelig mange gode producenter, der leverer kvalitetssenge. En af disse er Dunlopillo.

Ved at gå efter Dunlopillo-senge kan du være sikker på at finde en seng, der matcher lige nøjagtigt de behov, som du har i forbindelse med en god nattesøvn.

Du finder således Dunlopillo-senge, der er lavet i forskellige materialer, med forskellige antal komfortzoner, med elevation og mere til. Dunlopillo er samtidig så stor og etableret en sengeproducent, at du kan finde et flot udvalg af tilbehør i form af madrasser, puder, sengegavle og meget andet.

Når det kommer til valg af madras, kan du vælge mellem flere forskellige grader af fasthed for den enkelte madras. Dette har en stor betydning for din komfort, når du sover. Generelt skal du være opmærksom på, at jo tungere du er, desto fastere en madras bør du vælge.

Vælg hovedpude med omhu

I forhold til valg af pude skal du selvfølgelig også være bevidst om, hvordan du bedst supplerer din dejlige Dunlopillo-seng. Dunlopillo har også specialiseret sig i at lave kvalitetspuder, så du behøver ikke forlade butikken for at færdiggøre din senge- og pudeindkøb.

Vær opmærksom på, at sover du typisk på ryggen, vil en lav pude være at foretrække for dig. Sover du derimod oftest på siden bør du vælge en højere pude, der kan støtte dit hoved. Dette gør, at din nakke kan være i en position i direkte forlængelse af din rygsøjle. Hvis du har det med at ligge på maven, når du sover, bør du nok arbejde på at komme om på siden eller ryggen, mens du sover, så du undgår smerter og ubehag i ryg og nakke.