Går du rundt med en iværksætterånd eller er du bare en rigtig businessmand eller dame, så hører det næsten til jobbet at tage sig præsentabel ud. Det gør man bedst, hvis håret sidder flot, man dufter fantastisk og tøjet bare spiller. Er du måske typen, som godt kan lide en lækker Hugo Boss parfume, kunne du måske også synes godt om en Abercrombie and Fitch Fierce. Denne lækre duft henvender sig til den moderigtige og beviste type, som ikke er bange for at blive lagt mærke til. En duft af denne herlighed, kan få en hver til at blive interesseret.

Kan dit arbejdsjeg tåle forstyrrelser?

På mange arbejdspladser i dag, kører man med såkaldte åbne kontorer, for at skabe en mere social arbejdsplads. På denne måde, er der skabt kontorer i flow, hvor er der er plads til et skulderklap, en hurtig hjælpende hånd eller bare det med at have muligheden for, at have øjenkontakt med sine kollegaer. Der er dog mange mennesker i dagens Danmark, som hælder mere til, at sidde på lukket kontorer. Det skaber mere arbejdsro og færre afbrydelser i løbet af dagen, dog kan det virke noget ”ensomt” at sidde mutters alene. Men vi arbejder meget forskelligt, og nogle kan bedre håndtere afbrydelser end andre. Generelt ligger folks arbejdsmoral meget forskelligt. Bare det at blive forstyrret en enkelt gang eller to, kan tage pusten fra nogle, som er gået all in på jobfronten. Det kan være svært at fange det samme flow eller den gode linje, hvis du først bliver afbrudt. Folk som arbejder i åbne kontorlandskaber, er ofte i nærkontakt med hinanden, og her vil det være noget vanskeligt, at lade det gå ubemærket hen, hvis din kollega gør det modsatte af at dufte. Her kunne Abercrombie and Fitch Fierce være en hjælpende hånd.

Hvis du udlever din iværksætterdrøm på et hjemmekontor, kan det virke dejligt bekvemt, men problematikken hertil, kan sagtens opstå, da man let kan komme til, at lave unødige overspringshandlinger. Især kan det komme til udtryk, hvis det er nemt at blive afbrudt af privat telefonsamtaler, en handletur eller en maskine vasketøj som lige skal ordnes. Det kan være vanskeligt for nogle mennesker, at f privatlivet og arbejdet til at hænge sammen, så derfor er der mange som gerne vil være selvstændige, da man i teorien tænker det må være nemmere, men det fungerer bare ikke altid sådan i praksis.

Af mange årsager, kan det være svært at navigere i det, at være iværksætter, styre sin arbejdstid selv, og så få privatlivet ind i en god rutine. Alligevel vælger mange at starte selvstændigt, da det ofte er lysten der driver værket. Så må tiden og økonomien i virksomheden være den afgørende faktor, om hvor vidt det er en god ide at kaste sig ud i. Det er nødvendigt at have baglandet i orden, og nogle gode folk som kan guide en i den rigtige retning, man må ikke være så blåøjet at tro, at det er en walk over at være en ægte businessmand eller kvinde. Det kræver benhårdt arbejde og mange søvnløse nætter, men et gammelt ordsprog lyder, ”Hvor intet våger, intet vinder.”