Det er vigtigt at sørge for et godt sammenhold i firmaet og det er blandt andet noget som teambuilding kan hjælpe med til at skabe. Teambuilding kan afholdes på mange måder og hvilken er egentlig den bedste? Det er blandt andet noget vi vil forsøge at besvare her, samt hvordan du kan melde dit arbejdshold op til teambuilding.

Hvilken form for teambuilding er den rette?

Der findes en masse sjove former for teambuilding derude i dag og der er derfor rigeligt at vælge imellem. Hvilken er den rette? Det er et spørgsmål man godt kan stille sig selv som chef, når man skal i gang med at bestille teambuilding.

Du kan for eksempel vælge at tage den mere aktive vej og vælge en form for teambuilding, hvor dit hold rigtig bliver udfordret. Det kan for eksempel være meget sjovt hvis teamet kom ud og sejlede om kap sammen. Det kan rigtig skabe et samarbejde der gør noget. Og disse følelser kan senere overføres til det egentlige arbejde i hverdagen.

Eller måske skal de ud at bygge og derpå sove i shelters? Det er en anden måde hvormed man virkelig kan komme hinanden tættere.

Uanset hvad er det meget vigtigt at sørge for lige at kigge på hvilken type mennesker man har med at gøre. Det er for eksempel ikke alle mennesker, som er lige raske og rørige nok til at kunne være med på en sejltur eller kan rende rundt ude i skoven med nogle shelters. Hvis du har mennesker på holdet med handicaps eller som generelt er ældre og dermed fysisk dårligere, så er det vigtigt at tage hensyn.

Find det rette firma

Hvis du gerne vil i gang med at lave lidt teambuilding for dit team, så handler det om at finde frem til det rette team som kan hjælpe dig. Alle teambuilding firmaer kan noget lidt forskelligt og de har alle forskellige former for erfaring.

Der er for eksempel nogle firmaer, som specialiserer sig i blot at komme ud for en eftermiddag og ryste hele flokken sammen med nogle gode øvelser og lege. Hvis det er det du leder efter, så er det netop sådan et firma du skal have fat i. Omvendt er der nogle, som kan tilbyde en mere vild og aktiv form for teambuilding.

Det er vigtigt først at se på ens muligheder, beslutte sig for hvilken teambuilding pakke man gerne vil have og finde et firma, som kan tilbyde det rette.