Hvis du er iværksætter, selvstændig eller virksomhedsejer, så kan du i denne artikel læse mere om, hvordan du og din virksomheds potentiale bliver udløst bedst muligt. Livet som iværksætter er et krævende liv, hvor der hele tiden er noget at forholde sig til. Der er hele tiden pres på og det er i disse situationer, hvor man skal kunne træffe de gode beslutninger og ikke lade sig diktere af impulser. Derfor er det vigtigt, at du besidder en stor mængde selvdisciplin og selvkontrol. I denne artikel kan du læse og lære meget mere om, hvordan disse to færdigheder kan have positiv indvirkning på dit liv som iværksætter og hvorfor det også er vigtigt at bruge dem i dit privatliv.

Læg dit fulde potentiale over i din virksomhed, hvis du ønsker vækst og succes.

Som iværksætter er det vigtigt at du kan have mange bolde i luften og ikke bukke under for presset, samtidig med at du får enderne til at mødes. Det er vigtigt at du hele tiden træffer velovervejet beslutninger og ikke lader dig diktere af følelser eller impulsive beslutninger. På den måde får du de største chancer for en virksomhed i vækst og dermed også en virksomhed der har større potentiale for at opnå succes. Det kræver så også at du som iværksætter ligger al din tid og dit fulde potentiale i din virksomhed og derfor er det vigtigt, at du ikke har udefrakommende faktorer der kan påvirke din koncentration eller din tid i virksomheden – ihvertfald ikke i opstartsperioden eller i perioder, hvor din virksomhed kræver dit fulde potentiale. Dette kræver selvdisciplin og selvkontrol i høj grad og derfor er det vigtigt, at du som iværksætter besidder disse to evner.

Lad ikke dine handlinger medføre konsekvenser som du ikke kan overskue

Det er vigtigt, at du får udløst dit potentiale som iværksætter og dermed også at din udløsning ikke kommer til at påvirke dit iværksætter liv. Hvis du vil have fuldt fokus på virksomheden, så er det ikke nu at der skal startes en familie og det er derfor vigtigt at du husker at bruge prævention. Et familieliv og iværksætter liv er ikke to liv der går godt i spænd eller harmonere synderligt godt. I tilfælde som disse kræver det også at du har en god portion selvdisciplin og selvkontrol. På den måde undgår du konsekvenser af dine valg og handlinger som du ikke kan overskue.